Περιγραφή

Πρόκειται για μία περιοχή με μεγάλο μήκος ακτής πολύ καθαρά νερά και όχι ευρύτερα γνωστή στους επισκέπτες. Η παραλία είναι αμμουδερή, στενή και σε χαμηλότερο επίπεδο από το δρόμο. Τα πεύκα κυριολεκτικά κρέμονται πάνω από την παραλία δημιουργώντας μία δραματική αίσθηση.

Χρήσιμες Συμβουλές

  • Υπάρχει ασφαλτωμένος δρόμος κατά μήκος της παραλίας από το ύψος του Athena Palace μέχρι και τα Λαγόμανδρα. Όμως το πάρκιν είναι δύσκολο καθώς στο μεγαλύτερο μήκος της ακτής υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχουν δημιουργήσει ιδιωτικά πάρκιν.
  • Η παραλία είναι στενή στο μεγαλύτερο μέρος της. Αν θέλετε περισσότερο χώρο, προτιμήστε το βόρειο κομμάτι της παραλίας πριν το Athena Palace και τη «Μικρή Ελιά» ακριβώς πριν τα Λαγόμανδρα.
  • Η παραλία είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από το δρόμο. Μπορείτε να κατεβείτε από μονοπάτια και σκαλοπάτια που υπάρχουν σε πολλά σημεία.
  • Η παραλία δεν είναι οργανωμένη. Μπορείτε να φάτε ή να απολαύσετε κάποιο ποτό σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της περιοχής. Υπάρχει και το εστιατόριο «Μπουκαδούρα» στο ύψος του Elea Village ενώ πολύ καλό εστιατόριο υπάρχει και στο Camping Mitari.
  • Φροντίζετε πάντα για την συλλογή των απορριμμάτων που δημιουργείτε κατά την παραμονή σας στην παραλία.

Πρόσβαση

Αποστάσεις
10χμαπό Νικήτη.
10χμαπό Νέο Μαρμαρά.
100χμαπό Θεσσαλονίκη.

Προσβασιμότητα ΑΜΕΑ:
Δύσκολη. Υπάρχει παραλιακός δρόμος αλλά στα περισσότερα σημεία θα πρέπει να κατέβει κανείς σκάλες για να φτάσει στην παραλία.

Φωτογραφίες